Igra Za Družino El-50448 Tpms Aktiviranje Orodje Avto Pnevmatike Presure Zaslon Senzor Oec-T5 Za Univerzalno Pnevmatike Resetter Vroče Dropship

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.66

-39%

€4.43

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Igra Za Družino El-50448 Tpms Aktiviranje Orodje Avto Pnevmatike Presure Zaslon Senzor Oec-T5 Za Univerzalno Buick Tlaka V Pnevmatikah Resetter

Značilnosti:

1.Za GM vozil, ki so opremljena s 315 ali 433 MHz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah (TPM) sistem, "Senzor Ponovno Naučiti," Postopka je treba izvesti po pnevmatike rotacije, Nadzor na Daljavo Zaklepanje Vrat Sprejemnik Modula zamenjava ali Senzor Tlaka v Pnevmatikah zamenjavo.To ponovno naučiti, se lahko postopek izvaja z uporabo 2.posebno orodje: posebno orodje za EL-50448. Deluje tudi na 2014 GM modelov.

3.določeno orodje za diagnostiko: tlak V pnevmatikah senzor na modelih in po letu 2012 si lahko preberete, le z nekaj določenih diagnostičnih orodij.

4.združljiv: EL50448 deluje na vseh General Motors (Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC) proizvodi, izdelani.To ne bo delovalo, če ste kupili poprodajnem senzorjev, ki so napačno frekvenco.

5.Široko Uporabo:EL50448 primerni za G. M najbolj vrste vozil, opremljenih s 315 ali 433 MHz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah (TPM) sistem.

6.Učinek:EL-50448 TPMS reset orodje, ki vam lahko pomagajo pri reprogram vse pnevmatike veliko lažje s 3 koraki.Tlak v pnevmatikah zaslon senzor za aktiviranje orodje, ki je enostavno za uporabo, ki aktivira posameznika, TPM senzor s pritiskom na en gumb.

Opisi:

1.Za vozila, ki so opremljena s 315 ali 433 MHz Nadzor Tlaka v Pnevmatikah (TPM) sistem, "Senzor Ponovno Naučiti," Postopka je treba izvesti po pnevmatike rotacije, Nadzor na Daljavo Zaklepanje Vrat Sprejemnik Modula zamenjava ali Senzor Tlaka v Pnevmatikah zamenjavo.To ponovno naučiti, se lahko postopek izvaja z uporabo posebnega orodja EL-50448.

2.EL50448 je bistveno orodje za zamenjavo tlaka v pnevmatikah senzor tlaka v pnevmatikah alarm odstranitev ali zamenjavo pnevmatike.Deluje na večini General Motors (Chevy/Buick/GMC/Opel), opremljena s 315 ali 433 MHz Tlaka v Pnevmatikah Monitor sistem (TPMS) senzor.

Specifikacije:

Barva:oranžna

Velikost:150*65*5 mm

Paket Je Vključeno:

1setx El-50448 Tlaka v Pnevmatikah Resetter

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: ios pnevmatike tlačni senzor, tpms pnevmatike senzor, avto sončne tpms senzor pnevmatike, oec t5, zaslon zadaj, tlak pnevmatik senzor av, auto zaslon, zunanji tlačni senzor, el orodje, tpms senzor generični.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela El-50448 Tlaka V Pnevmatikah Resetter
Uporaba Domov DIY
barve Oranžna
Vrsta Električno Orodje, Deli

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Igra Za Družino El-50448 Tpms Aktiviranje Orodje Avto Pnevmatike Presure Zaslon Senzor Oec-T5 Za Univerzalno Pnevmatike Resetter Vroče Dropship

Igra Za Družino El-50448 Tpms Aktiviranje Orodje Avto Pnevmatike Presure Zaslon Senzor Oec-T5 Za Univerzalno Pnevmatike Resetter Vroče Dropship

Podobni izdelki: