Ples VIVE realističen DILDO 19,8 CM NARAVNE BARVE

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.24

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Občutek razlika s tem venske dildo.Izdelana iz visoko kakovostnega PVC, to je močna in toga znotraj, in mehka na zunaj.Tekstura podrobnosti na koži vključujejo še več realizma, če to ustreza.

Poleg tega ima močan sesalni tako lahko jo pritrdite na skoraj vsako ravno površino in je združljiv s pasovi.

Značilnosti: Realističen Dildo 19,8 cm priseska Visoke kakovosti TPR.Premer: 3.6 cm Barva: Naravna

Realističen načrt za drugi svet uspešnosti!Pošiljke diskretna

Vsi naši paketi so nevtralne.Brez znamke, logotipi, ni znakov o tem, kaj vsebuje.Ste lahko prepričani, da nihče ne bo, da ugotovite, kaj vas zahteval.

Prav tako ne vključujejo naslov našega skladišča ali ime podjetja.Tako da nihče ne more iskati ničesar o tem, kaj polje vsebuje.

Garancija Zadovoljstva

Želimo, da boste zadovoljni z nakupom.To je razlog, zakaj imamo službo za klepet 12 ur na dan s podporo v španskem in angleškem jeziku.Če imate kakršne koli težave, vendar pa majhna, je stik z nami in bomo storiti vse, kar je v naši moči, da to popravimo.Zagotavljanje Kakovosti.

Vsi naši izdelki so bila pregledana in so v skladu z vsemi predpisi EU.So 100% novih in izdelani z medicinsko materialov razreda zagotovi vašo varnost.Boste lahko mirno @ nakupovanje v naši trgovini.Želimo, da se zagotovi varnost naših izdelkov, kar je razlog, zakaj so bili očiščeni in zapečatena med embalažo.

Možno je, da z odpiranjem to, da diši nekoliko zato, ker je bila zaprta za mesecev.Čiščenje in, da se posuši naravno in vonj bo izginil

Kako dolgo naše pošiljke vzeli?

Uporabljamo express dostava za vse naše pošiljke.To je razlog, zakaj se boste prejeli vaš izdelek 3-5 dni po nakupu dostave državi.

Za naročila v Španiji: boste prejeli vaše naročilo, 3 dni po nakupu.

Za naročila izven Španije, boste prejeli vaše naročilo, 5 dni po nakupu.

Kako dolgo traja, da proces pošiljke?

Smo pakirani naše naročila v 24 urah.Vaše naročilo bo dobavljeno 24h po nakupu.

Vaše mnenje je pomembno

Želimo najvišjo stopnjo zadovoljstva je mogoče v naši kupci.Zato smo poskrbeli za vse vidike vaše izkušnje.Čeprav ne moremo vedeti, če to počnemo, desno, dokler ne vemo, vaše mnenje.Če ste zadovoljni z nakupom, pustite nas 5 zvezdic in povedo svoje izkušnje.

Oznake: dildo, penis tpe, dildo veliko, seks igrače, Realist, analni dildo, ukrivljen penis, dildo, vibrat, seks, caulk pištolo, šoba.

Podatki

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Ples VIVE realističen DILDO 19,8 CM NARAVNE BARVE

Ples VIVE realističen DILDO 19,8 CM NARAVNE BARVE

Podobni izdelki: