OBD2 EOBD2 Tipko Pralni Adapter Za Toyota Pametni KLJUČ Maker Samodejno Transponder Tipko Pralni Za 4D/4C Čip Tipka za Programiranje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.01

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Za Toyota Pametni Ključ Programer OBD EOBD2 Pralni Za 4C/4D Čip

Opis:

1.Varno in učinkovito: potrebno Samo 20 sekund, da dodate eno tipko

2.To je varen za varnost alarmni sistem

3.Podpora vseh vrst Za Toyota in Lexus pametni ključ sistem: podpora K linijo in CAN-BUS protokolov

4.To je najbolj varno in hitro tipko programer naprave za Toyota in Lexus serije do zdaj.

5.Podpira vse ključne izgubil.

Navodila:

Uporabite glavni tipko, da dodate druge tipke:

1.Priključite programer za OBD vrata avtomobila, obstaja nekaj kratka piska po vklopu, se začne samodejno iskanje avto stanje.

2.Pritisnite gumb start dvakrat wake up the anti-theft modul.Ko je povezava z modulom je uspešno opravljeno po 7 sekundah, je dolg pisk 4-5 zvoki (4 zvoke pomeni, da je sistem IV K sistemu, 5 zvoke, ki pomeni V CANBUS sistemom).Počakajte 30 sekund, obstaja dolg pisk, to pomeni, da je avto začne add key članice.

3.Dodaj pametni ključ: dal original avto (tipka z logotipom strani) dostop do gumb start, ga mora slišati dve pisk.S lučka utripa dvakrat; v 5 sekundah, dal ključ blizu gumb start, ga mora slišati 2 pisk, S lučka utripa dvakrat; po izvedeli vse pametno tipko, počakajte 30 sekund, dokler S svetlobo začne flash, in avto se bo zaprite prilagoditev način samodejno.

Vse ključna je bila izgubljena ali le vice ključ, morate storiti inicializacijo:

1.Pritisnite nenehno LED gumb, in vtič v OBD vrata avtomobila, po dva kratka piska, dokončaj pritisnite, se začne samodejno iskanje avto stanje.

2.Pritisnite gumb start dvakrat, da bi zbudili anti-theft računalnik.Med povezavo z Računalnikom avtomobila, ki se je uspešno opravljeno po 7 sekundah, je dolg pisk 4-5 zvok (4 zvoke pomeni, da je sistem IV K sistemu, 5 zvoke, ki pomeni V CANBUS sistem), 5 sekund kasneje, LED luči iti ven.Počakajte 10-16 minut,obstaja dolg pisk in LED-lučka utripa, to pomeni, da je avto začne študija tipko članice.

3.Vse tipke izgubil ujemanje način: Dodajte vsak pametni ključ, ki jih program(z logotipom strani)dostop do gumb start, medtem tukaj boste dveh pisk.S luč shine dvakrat; Po finišer, ki študirajo vse pametne tipke, počakajte 30 sekund, dokler S svetlobo, ki sije, bo sistem Samodejno zapri študija članica

Obvestilo:

1.Mora uporabite desno nove pametne keymaker, in sledite desno korak zgoraj, sicer ste vzeli posledice.

2.Če naprava lahko tekmo tipko in LED lučka sveti neprestano, izbrišite kodo napake s pomočjo anti-theft sistema, kot so T300.

3.Po končani program, tipk, tipk, lahko začne, vendar SEC svetloba je še vedno vklopite, morda uporabljate podpredsednika ključ, le glavni ključ lahko vnesete ročno zapreti študija način.

4.Ne poskušajte odpreti pokrov programer in armaturno ploščo, v nasprotnem primeru ste vzeli posledice.

5.Ta stroj je zagotovljena samo za pravne avtomehanična.Drugače vas bo zgoraj posledice.

Package Seznam:

1 x OBD2 Smart Keymaker

Oznake: programer samodejno, strojno orodje, igrače, dodge tipka za programiranje, obd2 prius, darilo odvetnika, obd2 xtool, obd2 diag subaru, ključ prado 150, obd2 optičnega toyota, ELM327.

Podatki

Strojna Oprema Različica Nova
Ime Modela Pametni Ključ Programer
Blagovna Znamka Oxchelod
Različico Programske Opreme No
Funkcija OBD2 Pametno Tipko za Kavo
Tip Čipa Smart Keymaker OBD 4C 4D
OBD2 Tipko Stroj Za 4C/4D Programiranje Čipa
Posebne Funkcije ključ za kavo
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Uporablja Model Za Toyota

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

OBD2 EOBD2 Tipko Pralni Adapter Za Toyota Pametni KLJUČ Maker Samodejno Transponder Tipko Pralni Za 4D/4C Čip Tipka za Programiranje

OBD2 EOBD2 Tipko Pralni Adapter Za Toyota Pametni KLJUČ Maker Samodejno Transponder Tipko Pralni Za 4D/4C Čip Tipka za Programiranje

Podobni izdelki: